Yunet
 

Privreda

Otvoren 16. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 28. septembar 2023. • 00:00 •

Otvoren 16. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Danas je otvoren 16. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi koji će trajati dva dana.

Od strane države i pokrajinske vlade izdvajaju se značajna sredstva za podsticaj privrede, istakao je zamenik pokrajinskog sekretara za regionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški, otvarajući 16. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi. Govorio je o aktuelnom konkursu za nabavku opreme za privredna društva, mala i srednja preduzeća za koji je opredeljeno preko 500 miliona dinara.

Organizatori ove značajne manifestacije su Regionalna privredna komora sremskog upravnog okruga i Opština Stara Pazova, koja je jedna od ekonomski najboljijh opština u Srbiji, rekao je Predrag Mujkić, direktor Regionalne privredne komore Srema, dok je predsednik opštine Đorđe Radinović naglasio da je ovo najvažniji dan za privredu u ovoj sredini.

Regionalni sajam privrede, traje dva dana i okuplja preko stotinu izlagača iz svih oblasti privrede, kako iz staropazovačke opštine, tako iz cele Srbije i regiona, ali i škole. U prateće sadržaje spadaju brojna stručna predavanja a domaćin je kompanija Transfera iz Novih Banovaca.

Srem je jedan od ekonomski najjačih privrednih regiona a slogan sajma koji predstavlja izuzetnu priliku za poslovne kontakte glasi Divan je privredni Srem. Za posetioce je otvoren od 10 do 17 časova a ulaz je besplatan.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena