Yunet
 

Sport

PEŠAČITE U SUBOTU - Napravite korak bliže zdravlju

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 7. septembar 2022. • 00:00 •

PEŠAČITE U SUBOTU  - Napravite korak bliže zdravlju

Pešačenje je jedan od najzdravijih vidova rekreacije i od izuzetnog je značaja za zdravlje i imunitet pojedinaca i kolektiva, kao i održavanje mentalne higijene. U subotu 10.septembra povodom Dana pešačenja imaćete priliku da očuvate i poboljšate svoje zdravlje i uživate u prirodi.

Planinarsko sportsko društvo Stara Pazova, koje već četvrtu godinu uspešno hoda , u šetnju će krenuti u 8.30 časova od spomenika heroju Janku Čmeliku stazom ka Novoj Pazovi , do Pazovačkih bazena. Uz osveženje na dva punkta, po povratku šetače u staropazovačkom parku čeka i planinarski pasulj.

Tokom subotnje akcije građanima staropazovačke opštine je na raspolaganju i druga staza i šetnja sa Planinarskim društvom Mačak Banovci od 10 časova rutom Stari Banovci – Belegiš .Staza je dužine 6 km u oba pravca i prilagođena je za sve uzraste.

Manifestacija "Dan pešačenja" koju organizuje Planinarski savez Srbije u saradnji sa Planinarskim društvima održava se od 2014.godine na teritoriji cele Srbije i predstavlja zabavan i jednostavan način da se u najboljem društvu istraži radost kretanja i druženja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad