Yunet
 

Sport

Dragan Simović izabran za predsednika FSV četvrti put

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 6. oktobar 2022. • 00:00 •

Dragan Simović izabran za predsednika FSV četvrti put

Reizborom Dragana Simovića za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine i novog rukovodstva zvanično je završena izborna procedura na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine. U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde je održana Izborna skupština za mandatni period od 2022.do 2026. godine, delegati, njih 53 jednoglasno su ponovo podršku dali Simoviću, kome je ovo 4 mandat.

Simović je u kratkim crtama predstavio program koji će kao prvi čovek Fudbalskog saveza Vojvodine sprovoditi u narednom mandatnom periodu a to je izgradnja regionalnih sportskih centara nalik ovom u Staroj Pazovi i uspostavljanje pune regularnosti u svim rangovima takmičenja.

Prisutne delegate i goste na sednici je pozdravio i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i naglasio odličnu saradnju sa Fudbalskim savezom Vojvodine. U Srbiji su započete teške ali dobre reforme u fudbalu, smatra Šurbatović, koji je ovom prilikom istakao i značajan uspeh nacionalnog tima na međunarodnoj sceni.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad