Yunet
 

Sport

Rukometašice Mladosti prekinule pobednički niz

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 17. oktobar 2022. • 00:00 •

Rukometašice Mladosti prekinule pobednički niz

Rukometašice Mladosti iz Nove Pazove doživele su prvi neuspeh u tekućoj sezoni Arkus lige. Derbi prvenstva 6. kola pripao je ekipi Jagodine, koja je u Novoj Pazovi slavila rezultatom 18:24.

Premda je konačan rezultat ubedljiv u korist gošći, rukometašice Mladosti iz Nove Pazove pružile su dostojanstven otpor ekipi Jagodine koja dominira ženskim rukometom u Srbiji poslednjih 10 godina. Gošće su uspele da kazne svaku grešku domaćeg tima, a sa druge strane nedostajalo je malo i sportske sreće.

I za jedne i za druge bila je bitna ova utakmica, jer se posle iste Jagodina “odlepila” i preuzela sam vrh tabele, ostavivši Mladost na mestu ispod. Jedan od faktora koji je presudio u korist gostujuće ekipe jesu i 4 neiskorišćena sedmerca ekipe Mladosti.

Za najbolju igračicu utakmice proglašena je Aneta Adžić, kapitenka Jagodine koja je postigla 10 golova. Najefikasnije u domaćem timu bile su Jelena Knežević sa 5 postignutih golova i Natalija Mikić sa 4 pogotka. Narednu utakmicu Mladost igra u subotu, 22. oktobra, u gostima protiv ekipe Bora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena