Yunet
 

Sport

"Banovački kup 2024" za vikend u Starim Banovcima

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 7. jun 2024. • 00:00 •

Stari Banovci će ovog vikenda biti centar dečjeg fudbala, gde će se održati treći po redu "Banovački kup 2024". Ovaj turnir okupiće više od 1000 mališana, uzrasta od 6 do 12 godina, koji će se takmičiti u 83 selekcije iz svih krajeva Vojvodine i Srbije.

Događaj počinje oba dana vikenda u 8:30 i traje do poslepodnevnih časova, pružajući mališanima priliku da pokažu svoje fudbalske veštine i uživaju u sportskom duhu i druženju.

Ovo takmičenje ne samo da promoviše sportske vrednosti i zdrav način života među decom, već i podstiče zajedništvo i prijateljstvo.Organizatori su se pobrinuli za sve detalje kako bi se mladi fudbaleri osećali kao pravi profesionalci, jer za najbolje slede pehari i medalje.

Roditelji i navijači imaće priliku da bodre svoje favorite, a očekuje se i veliki broj posetilaca.Turnir obećava vikend ispunjen sportskim uzbuđenjem, fer igrom i zabavom. Stari Banovci će, barem na dva dana, biti mesto gde se rađaju buduće fudbalske zvezde.

"Banovački kup" organizuje Fudbalski klub "Dunav" uz podršku brojnih sponzora, prijatelja kluba i velikog doprinosa opštine Stara Pazova.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena