tv-becej logo

Tošić: “U budžet za 2021. godinu uvršteni i prioriteti građana”

Politika

Redakcija TV Bečej | 14:08 - 30. 12.

Sednica Skupštine opštine Bečej

Na današnjoj sednici SO Bečej usvojen je budžet za 2021 godinu. Planirani prihodi, primanja, rashodi i izdaci budžeta iznose 1,6 milijardi dinara.

Predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić kaže da je izuzetno zadovoljan planiranim budžetom za narednu godinu, kao i da se vodilo računa o potrebama i prioritetima građana svih naseljenih mesta.

Među planiranim kapitalnim projektima za 2021. našli su se i:  opremanje bušotine, uređenje parka kod Dečijeg dispanzera, rekonstrukcija vodovodne mreže, projekat kanalizacije i prečistača otpadnih voda, sanacija keja na Tisi, rekonstrukcija Novosadske ulice i ulice Danila Kiša u Bečeju, sanacija adaptacija i dogradnja zgrade Gradskog muzeja.

Pored donošenja odluke o budžetu, na sednici je imenovan i vršilac dužnosti direktora Ustanove za sportsku i  kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin-Badža“ a na tu funkciju stupiće Čaba Andruško. Doneto je i rešenje o postavljanju zamenika Opštinskog pravobranioca opštine Bečej, a tu funkciju obavljaće Ljiljana Andrić. Odbornici su dali i saglasnost za imenovanje direktorice Centra za socijalni rad Bečej, a funkciju će vršiti dosadašnja direktorka Ivona Božović.

Tagovi

Politika