tv-becej logo

U OŠ „Petefi Šandor“ Bečej prazničnim vašarom boje svakodnevicu

Društvo

Vukašin Ljubojev | 11:01 - 15. 12.

Gabriela Potrebić Težer, direktorka OŠ "Petefi Šandor" Bečej

Osnovna škola „Petefi Šandor“ iz Bečeja organizuje božićno-novogodišnji vašar na kojem učenici ove osmoletke, zajedno sa nastavnicima i roditeljima imaju mogućnost da predstave svoja kreativna dostignuća u izradi božićnih i novogodišnjih ukrasa.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, vašar se odvija na fejsbuk stranici škole u toku ove radne sedmice. Ukrase za jelku, kuću, trpezarijski prostor ili dnevni boravak, za koje se zainteresovani građani odluče da kupe, mogu ih preuzeti svakog radnog dana od 8 do 16 časova, na ulazu škole.

Na školskoj fejsbuk stranici proizvodi su grupisani po odeljenjima, a zainteresovani ih mogu rezervisati u komentaru ispod fotografije i preuzeti narednog dana.

Škola nastoji da putem učeničke zadruge kod svih đaka razvija preduzetnički duh, ali i da neguje humanost, budući da se deo novca prikupljen na različitim školskim akcijama uplaćuje u humanitarne svrhe.

U ovoj bečejskoj osmoletki kažu da je jedan od ciljeva vašara da se u dom svih učenika, njihovih porodica, zaposlenih u školi i sugrađana prenese delić prelepe praznične atmosfere, ulepšaju predstojeći dani i da se makar na trenutak oboji svakodnevno sivilo izazvano aktuelnom epidemiološkom situacijom.

Tagovi

Društvo