Yunet
 

Društvo

AP Vojvodina raspisala sedam javnih konkursa

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 20. januar 2022. • 00:00 •

AP Vojvodina raspisala sedam javnih konkursa

AP Vojvodina je raspisala sedam javnih konkursa preko kojih je ponuđeno finansiranje i sufinansiranje vredno 411 miliona dinara, objavljeno je na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i propise.
Za regresiranje prevoza učenika srednjih škola na teritoriji Vojvodine ukupno je ponuđeno 151 milion dinara a prijave se podnose do 18. februara.
Sredstva od 175 miliona dinara biće opredeljena preko konkursa za finansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investicionog i tekućeg održavanja škola, vrtića i domova, a prijave se podnose do 11. februara.
Kroz konkurs za sufinansiranje programa i projekata očuvanja i negovanja multikulturalnosti i međunacionalne tolerancije ponuđeno je 14 miliona dinara i tu je rok za prijavu 21. februar.
U sufinansiranje programa i projekata usmerenih na unapređivanje prava nacionalnih manjina i zajednica opredeljeno 33 miliona dinara a prijave se podnose do 21. februara.
Organi i organizacije u čijem se radu koriste službeni jezici i pisma nacionalnih manjina za 7,5 miliona dinara mogu konkurisati do 21. februara.
Dok se za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u obrazovanju za šta je ponuđeno ukupno 21,1 miliona dinara može konkurisati do 11. februara.
Za 10 miliona dinara usmerenih ka finansiranju i sufinansiranju projekata za podizanje kvaliteta obrazovno-vaspitnog procesa u srednjim školama, odnosno za troškove obuke talentovanih učenika i nastavnika konkuriše se do 3. februara.

 

 

Izvor: RTV

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad