Yunet
 

Društvo

Održana 23. sednica SO Bačka Palanka

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 29. april 2022. • 00:00 •

Održana 23. sednica SO Bačka Palanka

Na 23. sednici Skupštine opštine Bačka Palanka, koja je održana danas, donesena je odluka o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javno komunalnog preduzeća „Komunalprojekt“ Bačka Palanka. Direktor se imenuje na period od 4 godine, a rok za podnošenje prijava je 30 dana i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srbije“ .
Odbornici SO Bačka Palanka su prihvatili Izveštaje o radu Opštinske uprave Bačka Palanka , Kulturnog centra i JKP „Komunalprojekt“ za 2021. godinu, kao i Izveštaje o finansijskom poslovanju mesnih zajednica Bratstvo, Centar, Stari grad, Karađorđevo, Mladenovo, Neštin, Vizić, Gajdobra, Parage, Silbaš i Tovariševo. Stavljene su van snage Odluke o uzimanju u zakup nepokretnosti u katastarskoj opštini Čelarevo od strane AD „Podunavlja“ Čelarevo iz razloga što Odluka nije sprovedena 4 godine. Takođe, stavljeno je van snage Rešenje o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Opštine Bačka Palanka Centru za socijalni rad za dnevni boravak, koje nije sprovedeno više od 5 godina.
Na današnjoj sednici odbornici su doneli i rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Kulturnog centra i predsednika Drugostepene izborne komisije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena