Yunet
 

Društvo

Za Gerontološki centar i sportski teren na Partizanu 11,5 miliona od Pokrajine

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 28. septembar 2022. • 00:00 •

Za Gerontološki centar i sportski teren na Partizanu 11,5 miliona od Pokrajine

Pokrajinska vlada izdvojila je danas 59,8 miliona dinara za izgradnju prečistača za vodu u Bačkom Novom Selu, u opštini Bač, čime će biti rešen problem snabdevanja meštana tog sela pijaćom vodom.

Pokrajinska vlada je na danas održanoj sednici donela rešenje da se izdvoji ukupno 25,2 miliona dinara za obnovu terena i opremenje sportskih objekata u nekoliko gradova i opština u Vojvodini. Sredstva su namenjena za sanaciju sportskih terena i tribina u okviru „Špicer bašte” u Beočinu (10,6 miliona), zatim za investiciono održavanje sportskog terena na „Partizanu” u Bačkoj Palanci (6 miliona), za radove na sportskom školskom terenu u Izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod” u Zasavici (5,9 miliona), kao i za opremanje gradske gimnastičke sale u okviru Sokolskog doma u Subotici (2,7 miliona dinara).

Gerontološkom centru Bačka Palanka usmereno je 5,5 miliona dinaraza opremanje kuhinje i za nabavku nameštaja za sobe korisnika i dnevni boravak. Nabavkom neophodne opreme obezbeđuje se kvalitetnija usluga smeštaja korisnicima u toj ustanovi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena