Yunet
 

Društvo

Održana 133. sednica Opštinskog veća

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 11. januar 2023. • 00:00 •

Održana 133. sednica Opštinskog veća

Na danas održanoj 133. sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao zamenik predsednika Opštine Bačka Palanka, Mita Lačanski članovi Veća razmatrali su 5 tačaka dnevnog reda.

Opštinsko veće je utvrdilo Predlog odluke o izmeni Odluke o naknadama za rad odbornika Skupštine opštine, članova Opštinskog veća i članova radnih tela organa Opštine. Odluka o naknadama za rad obornika, radnih tela i članova Veća usklađena je sa zakonom , a Predlog odluke upućen je Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i usvajanje.

Članovi veća su utvrdili Predlog rešenja o davanju saglasnosti Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ iz Bačke Palanke za davanje u zakup nepokretnosti /sportske sale) za 2023. godinu, koji je upućen Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i usvajanje.

Članovi veća su utvrdili Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Finasijski plan Doma zdravlja ,,Dr Mladen Stojanović“ Bačka Palanka za sredstva opredeljena iz budžeta Opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, koji je upućen Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i usvajanje.

Članovi veća su doneli i Program davanja u zakup i otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, koji je upućen Skupštini opštine Bačka Palanka na dalje razmatranje i usvajanje.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena