Yunet
 

Društvo

Sve pohvale za rad interresorne komisije

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 1. mart 2023. • 00:00 •

Sve pohvale za rad interresorne komisije

Razmatranje Izveštaja o radu Komisije za dodelu stipendija učenicima i studentima za školsku 2022/2023. godinu, Godišnji operativni plan i finansijski plan Centra za socijalni rad za tekuću godinu, utvrđivanje Programa javne rasprave o nacrtu odluke o izradi Prostornog plana opštine Bačka Palanka, neke su od tačaka dnevnog reda koje su se našle na danas održanoj 138. sednici Opštinskog veća.

Izveštaj o radu interresorne komisije za procenu potrebe za dodatnom obrazovnom, zdravstvenom i socijalnom podrškom detetu, učeniku i odraslom i predloženim i pruženim podrškama za 2022. godinu naišao je na pohvale od strane svih članova Opštinskog veća.

Mišljenje interresorne komisije sadrži obrazloženje i zajednički stav svih članova o tome koja vrsta dodatne podrške je detetu potrebna. Interresorna komisija predlaže individualni plan podrške za dete i u njemu navodi konkretne usluge koje treba pružiti detetu, odgovorne institucije i osobe za sprovođenje tih usluga, kao i rokove za ostvarivanje te podrške.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena