Yunet
 

Društvo

Slavimo Dunav i ove godine 29. juna

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 18. jun 2024. • 00:00 •

Slavimo Dunav i ove godine 29. juna

U subotu, 29. juna 2024. godine, na Gradskoj plaži u Bačkoj Palanci, sa početkom u 17 časova, biće održan „Dan Dunava“, najpopularnija manifestacija za decu. Ovaj događaj, koji se održava svake godine, okuplja mališane i njihove porodice na kreativan i zabavan način.

Posetioce očekuju brojne aktivnosti koje će obradovati decu svih uzrasta. Planirane su kreativne i likovne radionice, kao i dečija poezija na temu Dunava pod nazivom „Rastao sam pored Dunava“. Muzej grada Bačka Palanka priređuje izložbu škole crtanja i slikanja, a biće predstavljeni i crteži učenika OŠ Heroj Pinki.

Događaj će ulepšati nastupi dečijeg hora i baletskih grupa, a za dodatnu zabavu tu su animacije i pena parti. Mali umetnici će moći da učestvuju u oslikavanju lica, a jedna od najzanimljivijih aktivnosti biće puštanje papirnih brodića u Dunav. Pored svih ovih aktivnosti, organizatori su pripremili i brojne poklone za decu.

Pozivamo sve građane da se pridruže i učestvuju u ovom veselom događaju, koji slavi reku Dunav i pruža deci nezaboravno iskustvo.

Vidimo se na Gradskoj plaži u Bačkoj Palanci!

Izvor: Turistička organizacija opštine Bačka Palanka

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena