Yunet
 

Politika

Nikolina Milovanović novi šef odborničke grupe SNS

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 16. decembar 2022. • 00:00 •

Nikolina Milovanović novi šef odborničke grupe SNS

Dosadašnji zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić „Zajedno možemo sve“ u Skupštini opštine Bačka Palanka Nikolina Milovanović, od danas je šef te grupe.

Nikolina se zahvalila svojim kolegama iz Srpske napredne stranke što su joj ukazali poverenje i osvrnula se na današnju sednicu Skupštine na kojoj je usvojen Budžet za 2023. godinu.

„Budžet za 2015. godinu iznosio je 1.350.000.000, a danas usvojen budžet za 2023. godinu iznosi 2.047.000.000, što je dovoljan pokazatelj da rast budžeta prati rast privrede i razvoj države, da manja nezaposlenost u našoj opstini donosi veći priliv sredstava u budžet po osnovu doprinosa na zarade zaposlenih i upravo ta povećanja omogućila su da se u budžetu za narednu godinu pored dosadašnjih mera pronatalitetne politike, na osnovu kojih je opština Bačka Palanka osvojila prvo mesto na takmičenju „Moja opština je moja porodica“, opredele sredstva za dve nove mere. Prva obuhvata besplatne udžbenike za sve đake prvake na teritoriji opštine Bačka Palanka, dok se druga odnosi na novčanu pomoć porodicama sa teško obolelom decom.

Pored ovih mera važno je istaći da će otvaranjem vrtića „Duga“ biti rešena lista čekanja i na našu veliku radost biće mesta za svako dete.

Srpska napredna stranka i predsednik Šušnica nastavljaju da rade kao i do sada u interesu građana naše opštine i verujem da to oni prepoznaju.“

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena