Yunet
 

Privreda

Preduzetnice iz Bačke Palanke među „100 uspešnih poslovnih žena”

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 26. maj 2022. • 00:00 •

Preduzetnice iz Bačke Palanke među „100 uspešnih poslovnih žena”

Pošta Srbije proglasila je danas pobednice prvog nacionalnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“, pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, kojom se pridružila inicijativi i planovima vlade Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pošta Srbije je konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“ namenila ženama preduzetnicama, osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije čitave zemlje, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i pozicioniranje na nacinalnom tržištu roba i usluga.

Za 100 kandidatkinja, čije su prijave najbolje ocenjene, Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Na konkursu je izabrano 100 jednako uspešnih žena i njihovih ideja, a na svečanosti je u ime svih priznanje simbolično primilo 10 žena iz različitih krajeva Srbije.

Među 100 uspešnih poslovnih žena našle su se i dve preduzetnice iz Bačke Palanke. Dragana Soro, vlasnica ateljea „Vinsent“ i Stanislava Rokvić, vlasnica edukativnog centra „Poletarac“ koja je među 10 posebno odabranih žena dobila i plaketu za svoj rad.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena