Yunet
 

Servisne informacije

Radno vreme JKP „Komunalprojekt“ za vreme praznika

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 20. april 2022. • 00:00 •

Radno vreme JKP „Komunalprojekt“ za vreme praznika

JKP „Komunalporojekt“ obaveštava građane da će za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika imati izmenjeno radno vreme.

Odnošenje smeća za vreme trajanja praznika odvijaće se bez promenjenih termina, što znači da će se smeće prikupljati po redovnom rasporedu.

Službe održavanja vodovoda i kanalizacije za vreme praznika imaju redovna dežurstva, a sve probleme vezane za pomenutu službu možete prijaviti putem telefona na kontakt 021 751 953.

Parking služba za vreme praznika neće naplaćivati svoje usluge, što znači da će u petak, subotu, nedelju i ponedeljak, parkiranje u Bačkoj Palanci biti besplatno.

Radno vreme pijace ostaje nepromenjeno, dok će na groblju biti dežurna ekipa koja će, takođe, po pozivu biti spremna za izlazak na teren.

Blagajna JKP „Komunalprojekt“ -a za praznike neće raditi. Prvi radni dan nakon praznika je utorak 26.04.2022.

Takođe, za prvomajske praznike službe JKP „Komunalprojekt“ neće raditi. Prvi radni dan za prvomajske praznike biće 04.05.2022. godine.

JKP „Komunalprojekt“ svim građanima i saradnicima čestita uskršnje i prvomajske praznike.
„Želimo vam da predstojeće praznike provedete u duhu tolerancije, okruženi ljubavlju i u miru. Neka nam praznik Hristovog Vaskrsenja podari snagu i volju u borbi protiv svih iskušenja. Hristos Vaskrese“, navodi se u saopštenju JKP „Komunalprojekt“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena