Yunet
 

Sport

Hercegovac iz Gajdobre protiv Partizana u četvrtfinalu 19. Kupa Radivoja Koraća

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 25. januar 2024. • 00:00 •

Hercegovac iz Gajdobre protiv Partizana u četvrtfinalu 19. Kupa Radivoja Koraća

Kup Radivoja Koraća, jedan od najprestižnijih košarkaških turnira u Srbiji, održava se po 19. put u Nišu, u periodu od 14. do 17. februara, i to u hali „Čair“. Žrebom su otkriveni svi parovi četvrtfinala i polufinala ovog uzbudljivog turnira.

Poseban interes vlada oko susreta između ekipe Hercegovca iz Gajdobre i KK „Partizan“. Hercegovac, koji se prvi put plasirao na ovaj prestižni turnir kao osvajač Kupa Srbije, saznao je da će se suočiti s izazovnim protivnikom u četvrtfinalu – ekipom „Partizana“. Ova neizvesna utakmica zakazana je za 15. februar s početkom u 20 časova.

Očekuje se da će ova konfrontacija privući veliku pažnju ljubitelja košarke, budući da se sastaju novajlija na turniru, Hercegovac, i jedan od najuspešnijih i najprepoznatljivijih klubova u zemlji, „Partizan“.

Sa svi parovi četvrtfinala definisani, publika i ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju februar kako bi prisustvovali ovom spektaklu i podržali svoje omiljene timove na putu ka osvajanju prestižne Kupa Radivoja Koraća.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena