Društvo

Dodelom priznanja proslavljen Dan opštine Srbobran

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 19. oktobar 2021. • 14:57 •

Dodelom priznanja proslavljen Dan opštine Srbobran

U velikoj sali Skupštine opšine Srbobran svečanom sednicom obeležen je Dan opštine Srbobran, najvažniji datum u kalendaru ove lokalne zajednice. Svečane govore održali su predsednica Skupštine opštine Srbobran, Milena Alargić i predsednik opštine Radivoj Debeljački. Oni su ovaj praznik čestitali svim stanovnicima i gostima, a dodelejena su i priznanja koja opština Srbobran tradicionalno dodeljuje na svoj najveći praznik.

Zahvalnice opštine Srbobran dodeleljene su Evi Kiš, za dugogodišnnji rad u bibliotekarstvu i Biserki Veselinović za višegodišnji doprinos u radu Centra za socijalni rad. Ovo priznanje uručeno je i poljoprivredniku Slobodanu Čobanovu i predstavnicima Srbobbrana, pobednicima muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“. Dobitnici zahvalnica su i Udruženje penzionera Sbobrana kao i Udruženje „Ruka spasa – Savka Lazić“. Ovgodišnji nosilac Povelje počasnog građanina, Živora Đurić zavredio je tu titulu kao humanitarac koji je pomagao i pomaže deci motivisan time što je i sam rano ostao bez roditelja.

Opštinu Srbobran u narednom periodu očekuju razvojni projekti čijom realizacijom će se poboljšati kvalitet života u ovoj lokalnoj samouprvi. Humanost i posvećenost zajednici koju su pokazali ovogodišnji nosioci priznanja koja dodeljuje opština Srboban, takođe su smernice uspešnog razvoja i pravih vrednosti koje neguje ova zajednica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad