Društvo

Humanitarni turnir u basketu za Nađu i Kostu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 23. maj 2022. • 14:28 •

Humanitarni turnir u basketu za Nađu i Kostu

Humanitarni turnir u basketu tri na tri na nedavno obnovljenim terenima kod takozvane Male škole nadmašio je sva očekivanja i kao sportski i kao dobrotvorni događaj. Veliki broj prijavljenih ekipa i još veći broj posetilaca i humanitarnih akcija i programa, iznenadili su i same organizatore. Vrbas je još jednom pokazao sportski duh, a sa druge strane i dobro u ljudima jer su sredstva prikupljana za naše mlade sugrađane Nađu i Kostu. Tako je ideja da se promovišu novi sportski sadržaji u gradu, odnosno nova profesionalna podloga terena za basket, prerasla u humanitarni dan koji je okupio mnoga udruženja i pojedince.

Basket je na kraju bio samo jedan od segmenata sveukupne manifestacije koja je iz sata u sat privlačila sve više posetilaca. Da se krug dobrih ljudi, željnih da pomognu i podrže ovu akciju neprestano širio, potvrđuju i iz Udruženja „Humani Vrbas“.

Naše malo zaista nekome znači mnogo, pa i još više kada vidi koliko se ljudi iskupilo humanitarnim povodom. Znajući organizatore ove manifestacije, udruženja „Vrbaški trening centar“ i „Humani Vrbas“, oni sigurno neće čekati da prođe godinu dana do sledeće sportske i humnitarne akcije.  

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad