Društvo

Opštinsko udruženje penzionera Vrbasa obeležilo 75 godina rada

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. jun 2022. • 14:47 •

Opštinsko udruženje penzionera Vrbasa obeležilo 75 godina rada Foto: TV Bačka

Već 75 godina penzioneri Vrbasa organizovani su u Opštinsko udruženje. Kontinuitet postojanaja i rada te organizacije članovi i gosti proslavili su na svečan način. S obzirom na to da Udruženje od 1947. godine deluje kontinuirano to ga čini i jednim od najstarijih udruženja građana u Vrbasu. Ovo je razlog više da se istaknu značaj i rezultati ostavreni tokom sedam i po decenija.

Svečanosti su prisustvovali gosti i kolege iz Borova, Srbobrana, Bečeja, Sremske Mitrovice, Sombora, Rastine, Zmajeva i Kucure. Srećan jubiljej i dalji uspeh u radu poželeli su im predstavnici opštine Vrbas kao i Saveza penzionera Vojvodine, krovne organizacije koja okuplja penzionere na nivou pokrajine.

Proslava jubileja nastavljena je dodelom zahvalnica zaslužnm organizacijama i pojedincima koji svojim delovanjem pomažu rad Opštinskog udruženja penzionera Vrbasa. Od osnivanja do danas, najveći kvalitet ovog udruženja, kako je istaknuto, bili su ljudi koji, iako u poznim godinama, i dalje žele da doprinose društvenom razvoju i ostanu aktivno uključeni u društvene tokove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad