Društvo

Predložite kandidate za Nagradu opštine Vrbas

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 13. jul 2022. • 13:22 •

Predložite kandidate za Nagradu opštine Vrbas

Opština Vrbas poziva građane, fizička i pravna lica, da predlože kandidate za ovogodišnju Nagradu opštine Vrbas, koja se tradicionalno dodeljuje povodom 20. oktobra - Dana opštine. Rok za podnošenje predloga je 01. oktobar 2022. godine.

"Skupština opštine Vrbas je u septembru 2005. godine ustanovila Nagradu opštine Vrbas kao najviše priznanje koje se dodeljuje u opštini Vrbas. Nagrada se dodeljuje za izuzetna i najviša dostignuća i ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva od opšteg značaja za opštinu Vrbas. Može se dodeliti građaninu, grupi građana za zajedničko delo ili ostvarenje, preduzećima, ustanovama, organizacijama, mesnim zajednicama, udruženjima građana i drugim organizacijama.

Predlozi se podnose u pisanoj formi i moraju biti obrazloženi. Neobrazloženi i neblagovremeni predlozi neće se razmatrati. Predloge za dodelu Nagrade opštine Vrbas za 2022. godinu zainteresovani mogu podneti Komisiji za dodelu Nagrade opštine Vrbas na adresu: Skupština opštine Vrbas, Komisija za dodelu Nagrade opštine Vrbas, Maršala Tita 89. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi Skupštine opštine Vrbas na telefon 021/795-4081", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad