Društvo

Moto klub „Paradizo“ ugostio u Vrbasu bajkere iz regiona

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 29. jul 2022. • 13:33 •

Moto klub „Paradizo“ ugostio u Vrbasu bajkere iz regiona Foto: TV Bačka

Bajkeri iz svih delova naše zemlje kao i iz svih zemalja nekadašnje Jugoslavije i drugih država okupili su se u Vrbasu na moto skupu koji je organizovao Moto klub Paradizo. Ovo je peti put da vrbaski motoraši priređuju ovakav događaj tokom kog će ugostiti stotine posetilaca iz prijateljskih klubova. Vrbas su posetili bajkeri sa jugoistoka počev od Severne Makedonije i Bugarske, pa sve do do onih iz severozapadnih krajeva, odnosno Hrvatske i Slovenije.

Nesumnjivo je učesnicima skupa dvotočkaša u prvom planu druženje sa prijateljima i dobra zabava. Saradnju koju ima sa bajkerskim udruženjima Moto klub Paradizo demonstrira upravo kroz skup koji beleži sjajan odaziv. To su zaslužili time što i oni tokom godine prelaze veliku kilometražu i prisutni su na brojnim sličnim manifestacijama.

Motoristi su stacionirani na terenima Centra za fizičku kulturu gde je uz kamp postavljena i bina na kojoj će se smenjivati rok koncerti. Narednih dana dvotočkaša će u Vrbasu biti vidljivo više, a organizatori ističu da će sa svakim narodnim skupom nastojati da susrete bajkera u našem gradu učine jednim od najmasovnijih događaja te vrste u okruženju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad