Društvo

U toku prijem novih članova u Plesni klub „PSN“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 4. avgust 2022. • 13:57 •

U toku prijem novih članova u Plesni klub „PSN“ Foto: TV Bačka

Plesni klub PSN jedan je od najtrofejnijih klubova modernog plesa na ovim prostorima, a period avgust i septembar rezervisan je kod njih za novi upisni ciklus i prijem budućih članova. Mlade plesače koji su u proteklom periodu nanizali brojne uspehe, zatekli smo u holu Vrtića „Kolibri“ u Kuli gde predano vežbaju i spremaju se za nove nastupe. To je samo jedna od lokacija u opštinama Vrbas i Kula na kojima se okupljaju i na kojima dočekuju nove plesače koji žele da im se pridruže.

Ples je kombinacija složenih vežbi koje utiču na razvoj deteta. Ples je izuzetno naporna sportska disciplina i česta je greška nazivati treninge “probama”. Pored koreografija, u većem procentu deca rade osnovne vežbe snage, vežbe koje povećavaju elastičnost – gimnastičarske vežbe, kondicione treninge i tehničke treninge. Devojčice koje ovde treniraju mogu se pohvaliti medaljama kao krunom svog posvećenog rada i treninga, ali ono što ih ovde okuplja jeste i drugarstvo i dobra zabava.

Plesni klub “PSN” osnovan je 2006. godine u Novom Sadu sa idejom da bude društveni klub u kojem će se, pre svega, održavati časovi za odrasle početnike. Klub već godinama unazad funkcioniše u opštinama Kula i Vrbas a sve je posvećeniji radu sa mladima i može se reći da ostavruje svoju misiju jer je broj onih koji žive ples svakim danom sve veći.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad