u-toku-prijem-novih-clanova-u-plesni-klub-psn
instagram
 
instagram

Društvo

U toku prijem novih članova u Plesni klub „PSN“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 4. avgust 2022. • 13:57 •

U toku prijem novih članova u Plesni klub „PSN“ Foto: TV Bačka

Plesni klub PSN jedan je od najtrofejnijih klubova modernog plesa na ovim prostorima, a period avgust i septembar rezervisan je kod njih za novi upisni ciklus i prijem budućih članova. Mlade plesače koji su u proteklom periodu nanizali brojne uspehe, zatekli smo u holu Vrtića „Kolibri“ u Kuli gde predano vežbaju i spremaju se za nove nastupe. To je samo jedna od lokacija u opštinama Vrbas i Kula na kojima se okupljaju i na kojima dočekuju nove plesače koji žele da im se pridruže.

Ples je kombinacija složenih vežbi koje utiču na razvoj deteta. Ples je izuzetno naporna sportska disciplina i česta je greška nazivati treninge “probama”. Pored koreografija, u većem procentu deca rade osnovne vežbe snage, vežbe koje povećavaju elastičnost – gimnastičarske vežbe, kondicione treninge i tehničke treninge. Devojčice koje ovde treniraju mogu se pohvaliti medaljama kao krunom svog posvećenog rada i treninga, ali ono što ih ovde okuplja jeste i drugarstvo i dobra zabava.

Plesni klub “PSN” osnovan je 2006. godine u Novom Sadu sa idejom da bude društveni klub u kojem će se, pre svega, održavati časovi za odrasle početnike. Klub već godinama unazad funkcioniše u opštinama Kula i Vrbas a sve je posvećeniji radu sa mladima i može se reći da ostavruje svoju misiju jer je broj onih koji žive ples svakim danom sve veći.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad