komunalci-saniraju-posledice-jucerasnjeg-nevremena-u-vrbasu-
instagram
 
instagram

Društvo

Komunalci saniraju posledice jučerašnjeg nevremena u Vrbasu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 16. septembar 2022. • 14:03 •

Komunalci saniraju posledice jučerašnjeg nevremena u Vrbasu

Posledice jakog nevremena koje su  juče u popodnevnim satima zahvatile i područje opštine Vrbas, komunalci su nastavili da saniraju od ranog jutra. Sve ekipe su na terenu kako bi se u najkraćem roku sklonilo zaostalo granje na putevima.

U saradnji sa Odeljenjem za inspekcijske poslove vrbaske opštinske uprave, obilaze se kritične tačke. Kako kažu radnici „Čistoće“, najteža situacija je u naselju Vinogradi gde je usled jakog vetra oboren veći broj stabala. Slično je i na Šlajzu gde je iščupano drveće. Rano jutros ekipe su bile angažovane u Vinogradskoj ulici i kod Stare bolnice kako bi obezbedili prohodnost puteva.

Do kasnih večernjih sati ekipe su juče bile na terenu, a tom prilikom obavljalo se interventno orezivanje, a na terenu je bio i bager rovokopač.

„Dežurni radnici JKP-a juče su do 22 časa bili na terenu i sanirali štetu. Deonica na Kulskom putu, od „Nisove“ pumpe do Titove vile bila je najkritičnija, ali zahvaljujući radnicima JKP-a saobraćaj se odvijao nesmetano. Intervenciju smo imali i u Oktobarskoj ulici, jer je pešački prelaz bio zakrčen. Mnogo posla je bilo i u Ulici Laze Kostića, kao i na Šlajzu i još nekim lokacijama“, kaži iz PJ „Čistoća“.

Kako saznajemo, u naseljenim mestima vrbaske opštine veće štete nije bilo, ako ni poziva za intervenciju. Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ trenutno čiste šahte za odvođenje atmosferskih voda kako bi se predupredilo zadržavanje padavina na putevima.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad