Društvo

Srbobranske „Zvezdice“ sjaje plesom, igrom i drugarstvom

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 21. septembar 2022. • 13:58 •

Srbobranske „Zvezdice“ sjaje plesom, igrom i drugarstvom Foto: TV Bačka

Srbobranske "Zvezdice" sjaje plesom, igrom i drugarstvom. Ovaj veseli plesni kolektiv redovno vežba u sali "Pozorištanca" srbobranskog Doma kulture, a u pauzama se druže i zabavljaju. Male zvezde već godinama dolaze na pripreme za mnoga takmičenja, koncerte i druge nastupe. Svake godine bude tu i onih novih, najmlađih zvedica raspoloženih da se pridruže onim starijim. Neke od njih prenose svoje utiske.

Sekcijom plesa rukovidi koreograf Tatjana Vujanić. I sama je počela da se bavi plesom kada je bila u uzrastu sadašnjih devojčica. Zvezdana magija još uvek na nju deluje,  a nastavlja se kroz nove generacije.

Kroz plesne veštine, odnosno sportsko rekreativnu aktivnost,  razvijaju se jedinstven stil, pokret i gracioznost. Starije članice ovog plesnog studija imaju iza sebe ozbiljan igrački staž koji se ogleda kroz veličanstvene koreografije, savršen osećaj za ritam i, prvenstveno, timski rad. 

Osim u Srbobranu, Vesele zvezdice treninge održavaju i u Nadalju gde se nalazi Klub zvezdica, odakle je magija i krenula pre gotovo četiri decenije. Kako smo i mogli ovde čuti, svi su uvek dobrodošli da se pridruže njihovom sazvežđu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad