instagram
 
instagram

Društvo

Kroz Vrbas: Poznati dobitnici Nagrade opštine Vrbas

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 13. oktobar 2022. • 13:23 •

Kroz Vrbas: Poznati dobitnici Nagrade opštine Vrbas Foto: TV Bačka

Poznati su dobitnici nagrade opštine Vrbas. Komisija za dodelu ove Nagrade održala je svoju sednicu 11. oktobra 2022. godine i donela Odluku o dobitnicima Nagrade opštine Vrbas za 2022. godinu.  Nagrada opštine Vrbas dodeljuje se kao najviše društveno priznanje u opštini Vrbas za izuzetne rezultate i najviša dostignuća i ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva od opšteg značaja za opštinu Vrbas. Komisija je jednoglasno donela Odluku da se Nagrada opštine Vrbas za 2022. godinu dodeli:

- Horu 'Bački pevači' Kulturnog centra Vrbasa
- Miroslavu Aleksiću, književniku iz Vrbasa

Nagrada će dobitnicima biti uručena 20. oktobra na Svečanoj sednici Skupštine opštine Vrbas koja se održava povodom Dana opštine Vrbas", saopštio je Predrag Rojević, predsednik opštine Vrbas i predsednik Komisije za dodelu Nagrade opštine Vrbas. Skupština opštine Vrbas je u septembru 2005. godine ustanovila Nagradu opštine Vrbas kao najviše priznanje koje se dodeljuje u opštini Vrbas. Nagrada se dodeljuje za izuzetna i najviša dostignuća i ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva od opšteg značaja za opštinu Vrbas. Može se dodeliti građaninu, grupi građana za zajedničko delo ili ostvarenje, preduzećima, ustanovama, organizacijama, mesnim zajednicama, udruženjima građana i drugim organizacijama.

 

Tekst je realizovan u okviru projekta “Kroz Vrbas” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbas. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena