diplome-vrbaskim-osnovcima-za-uspesno-zavrsenu-obuku-plivanja
instagram
 
instagram

Društvo

Diplome vrbaskim osnovcima za uspešno završenu obuku plivanja

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 28. oktobar 2022. • 14:16 •

Diplome vrbaskim osnovcima za uspešno završenu obuku plivanja Foto: TV Bačka

Velika gužva vladala je na zimskom bazenu Centra za fizičku kulturu jer se na ovom mestu odvijao završni čas obuke plivanja. Nakon tronjedeljnog pohađanja časova, đaci drugog i trećeg razreda danas su imali zadatak da pokažu šta su naučili. To su došli da vide njihovi roditelji, deke, bake, braća, sestre i ostala rodbina. Ovakve gužve uobičajnene su na bazenu svaki put kada se završi jedan ciklus rada sa decom i dođe na red polaganje. Tada svu dolaze da podrže mlade plivače, pa je tako bilo i u slučaju završnog časa za učenike Osnovne škole „20. oktobar“. Instruktori plivanja danas su pored učenika ove škole završili i sa obukom đaka iz Bačkog Dobrog Polja.

Učenici Osnovne škole „20. oktobar“ pokazali su veliku želju da savldaju veštinu i tehniku plivanja. Među njima ima onih koji su već od ranije posećivali bazen, za njih je obuka više rekreativnog karaktera. Većinom su ipak među učenicima oni koji će ovde savladati prve pokrete u vodi. Svima je zadejničko da su oduševljeni i zadovoljni.

Po završetku časa, sledi i dodela diploma koja će mališane podesćati na savladanu obuku. Sledaća škola čiji učenici dolaze na bazen da uče plivanje je vrbaska Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“. Obuke se nastavljaju do zimskog raspusta. Od januara do marta ovde će se plivanju uvežbavati i deca iz susednih opština. Od marta ponovo kreću đaci iz škola vrbaske opštine i do kraja školske godine svi će završiti sa obukama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad