instagram
 
instagram

Društvo

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ proslavila 71. rođendan

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 2. novembar 2022. • 13:59 •

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ proslavila 71. rođendan Foto: TV Bačka

Vrbaska Osnovna škola Petar Petrović Njegoš proslavila je svoj 71. rođendan svečanom priredbom u kojoj su učešće uzeli gotovo svi zaposleni i đaci ove obrazovne ustanove. Nakon izvođenja školske himne, na dosadašnjim uspesima u nastavi i van nastave čestitala je svima direktorica ove škole i poželela da dalji rad bude još uspešniji.

Na priredbi je uz muziku, pesme, igre i recitacije bilo i skečeva a program je upotpunilo naglašavanje ključnih podataka iz bogatog istorijata škole. Učenici svih odeljenja svih razreda imali su svoje tačke na svečanosti. Naravno, uz usmeravanje od strane nastavnog kadra. Pored roditelja, priredbi su prisustvovali i članovi Školskog odbora, Saveta roditelja, lokalne samouprave, kumovi i prijatelji škole. Nisu zaboravljeni ni bivši zaposleni. Među njima je i nekadašnji dugogodišnji član kolektiva Vladimir Uvalin koji se bavio istorijatom rada škole i o tome sačinio monografiju.

Na uspehe škole bivši i sadašnji đaci i nekadašnji i današnji zaposleni veoma su ponosni. Dan škole bio je prilika da to zajednički još jednom istaknu, podsete se starih vremena ali i značaja vaspitno-obrazovne misije u kojoj svi sudeluju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena