Društvo

Profesor Gimnazije Mladen Đuričić među najboljim nastavnicima u regionu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 9. novembar 2022. • 15:46 •

Profesor Gimnazije Mladen Đuričić među najboljim nastavnicima u regionu Foto: TV Bačka

Mladen Đuričić, profesor vrbaske Gimnazije “Žarko Zrenjanin” među najboljim je  nastavnicima u regionu. Priznanje “Najbolji nastavnik” dodeljeno mu je u Trebnju u okviru Pete Regionalne konferencije “Svet obrazovanja briše granice” koja okuplja nastavnike nekadašnjih jugoslovenskih prostora.

Đuričić je u prosveti već osam godina. U Vrbaskoj gimnaziji nastavnik je srpskog jezika i književnosti i izbornih predmeta, a radi i u školskoj biblioteci. Jedan je od urednika školskog lista “Mladi dani”. Prošle godine je i doktorirao na temi o Lazi Kostiću a delovi disertacije su i poblikovani. Sve to ga je izdvojilo za nagradu, ali i sjajan odnos sa đacima i kolegama. Da je Mladen kao nastavnik neposredan, inovativan i krativan potvrđuju i maturanti Gimmnazije kojima je on ujedno i odeljenski starešina.

Regionalna nagrada konferencije “Svet obrazovanja briše granice” opravdala je u ovom slučaju svoj naziv jer Mladen je prosvetni radnik koji je obrisao mnoge granice. Neke od granica u prenošenju znanja je značajno podigao što je bitno unapedilo nastavu i obogatilo obrazovanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad