Društvo

Novogodišnje čarolije i bazar u centru Vrbasa

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 28. decembar 2022. • 13:43 •

Novogodišnje čarolije i bazar u centru Vrbasa Foto: TV Bačka

Novogodišnje čarolije nisu izostale ni ove godine na trgu u centru Vrbasa. Manifestacija osmišljena prevenstveno za mališane privlači njihovu pažnju, a raznovrsni programi već nekoliko dana smenjuju se na glavnom gradskom trgu. U večernjim satima ovaj prostor pretvara se u prazničnu bajku tokom koje se smenjuju pozorišne predstave, koncerti, animatori, druženja sa Deda Mrazom i likovima iz bajki i crtanih filmova. Zabeležili smo nastup Haos animatora koji su u Vrbasu pripremili Vatreni šou za mališene okupljene na trgu.

Novogodišnje čarolije prati i Novogodišnji bazar. Na štandovima se uglavnom mogu pronaći pokloni, ukrasi, ali i mnoštvo slatkiša kojima se raduju kako mališani tako i oni straiji. Na nekoliko štandova prodaju se medenjaci , krofnice i drugi slatkiši napravljeni od kvalitetnih i zdravih domaćih namirnica, pre svega meda.

Duh praznika najbolje se može videti upravo u čaroliji koju nudi ova neobična manifestacija. Iz Turističke organizacije opštine Vrbas potrudili su se da ove godine sadržaja bude više, a čini se da se tome odazvalo više dece i njihovih roditelja nego prethodne godine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad