instagram
 
instagram

Društvo

Novogodišnje čarolije i bazar u centru Vrbasa

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 28. decembar 2022. • 13:43 •

Novogodišnje čarolije i bazar u centru Vrbasa Foto: TV Bačka

Novogodišnje čarolije nisu izostale ni ove godine na trgu u centru Vrbasa. Manifestacija osmišljena prevenstveno za mališane privlači njihovu pažnju, a raznovrsni programi već nekoliko dana smenjuju se na glavnom gradskom trgu. U večernjim satima ovaj prostor pretvara se u prazničnu bajku tokom koje se smenjuju pozorišne predstave, koncerti, animatori, druženja sa Deda Mrazom i likovima iz bajki i crtanih filmova. Zabeležili smo nastup Haos animatora koji su u Vrbasu pripremili Vatreni šou za mališene okupljene na trgu.

Novogodišnje čarolije prati i Novogodišnji bazar. Na štandovima se uglavnom mogu pronaći pokloni, ukrasi, ali i mnoštvo slatkiša kojima se raduju kako mališani tako i oni straiji. Na nekoliko štandova prodaju se medenjaci , krofnice i drugi slatkiši napravljeni od kvalitetnih i zdravih domaćih namirnica, pre svega meda.

Duh praznika najbolje se može videti upravo u čaroliji koju nudi ova neobična manifestacija. Iz Turističke organizacije opštine Vrbas potrudili su se da ove godine sadržaja bude više, a čini se da se tome odazvalo više dece i njihovih roditelja nego prethodne godine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena