instagram
 
instagram

Društvo

Javni čas učenika OMŠ Vrbas

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 1. mart 2023. • 14:36 •

Javni čas učenika OMŠ Vrbas Foto: TV Bačka

Javni čas učenika Osnovne muzičke škole Vrbas bio je prilika da se predstavi deo rada ove vaspitno-obrazovne ustanove usmerene ka muzičkom obrazovanju. U sali Gradskog muzeja Kulturnog centra Vrbasa nastupilo je ukupno 16 učenika od prvog do šestog razreda na nekim od instrumenata koji su zastupljeni u nastavi ove škole, izvodeći tradicionalne narodne, kao i autorske kompozicije.

Poslednjih nedelja učenici i nastavnici Osnovne muzičke škole prilično su intenzivirali nastupe. Rade na savladavanju treme i straha od izlaženja pred publiku.

Za upis u vrbasku Muzičku školu iz godine u godinu raste interesovanje. Ozbiljan obrazovni rad ove institucije ogleda se i u priznanjima koje učenici škole neretko donose u svoju matičnu školu.

Među đacima ima i onih koji se ozbiljno pripremaju da nastupe na muzičkim takmičenjima, pa nema sumnje da ćemo i u narednom periodu saznavati da su neki od učenika ostvarili izuzetne i zapažene rezultate. Već se i na javnom času koji su održali moglo čuti da instrumente sviraju posvećeno i da su usmereni ka stalnom usavršavanju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena