instagram
 
instagram

Društvo

Kolektivno proslavljene zlatne i dijamantske svadbe

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 22. mart 2023. • 14:41 •

Kolektivno proslavljene zlatne i dijamantske svadbe Foto: TV Bačka

Parovi koji su pre pet ili šest decenija stupili u brak, imali su i ove godine priliku da zajednički obeleže svoje jubileje. U organizaciji Opštinskog udruženja penzionera Vrbasa, upriličena ja još jedna proslava zlatne i dijamantske svadbe. Razloga za slavlje bilo je na pretek, emocija i uspomena takođe nije manjkalo, jer svaki ovaj jubilej priča je za sebe i vredan da se istakne. Bilo je povoda i za čestitanje parovima koji svojim zajedništvom daju primer svima u našoj zajednici.

Opštinsko udruženje penzionera prihvatilo se organizacije ovakve svetkovine. Ona, kako kažu, deluje blagotvorno na sve i promoviše vrednosti zajedništva i uzajamnog razumevanja.

Svojih pedest godina braka na ovoj svečanosti obeležili su i Elena i Zdravko Dakić iz Zmajeva. Oni su sa nama podelili i neke svoje uspomene i savete za uspešan brak.

Oni koji naredne godine nameravaju da obeleže svoje bračne jubileje već sada mogu početi da razmišljaju o tome da proslava bude u širem društvu. Za ostalo će se, uključujući i dobru atmosferu, postarati u Opštinskom udruženju penzonera.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena