Hronika

Raskrsnica ulica JNA, Bačke i Panonske zatvorena za saobraćaj

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. jul 2022. • 12:46 •

Raskrsnica ulica JNA, Bačke i Panonske zatvorena za saobraćaj

Na uglu triju vrbaskih ulica - Panonske, JNA i Bačke, počeli su radovi u okviru redovnog održavanja kanalizacione mreže, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac".

"Uporedo s pružanjem usluga vodosnabdevanja i kontinuiranim unapređenjem sistema, PJ 'Vodovod i kanalizacija' JKP 'Komunalac' u okviru svojih delatnosti redovno održava i kanalizacionu mrežu. Trenutno se radovi izvode na sastavu triju ulica – Panonske, JNA i Bačke u Vrbasu. U ovom delu grada došlo je do sleganja šahte koja je izazvala pucanje postojećeg cevovoda što je dovelo do otežanog funkcionisanja sistema u fekalnoj kanalizaciji, te je rekonstrukcija neophodna. Nakon sanacije problema, biće poboljšan dotok i doći će do normalizacije sistema odvođenja otpadnih voda u ovom delu grada.

Planirani rok za završetak radova je 29. jul, a do tada će saobraćaj na ovoj lokaciji biti zatvoren. Vozila se usemravaju na ulicu Narodnog fronta iz pravca Svetozara Markovića, dok ulaz u Bačku ulicu iz tog smera, takođe, nije moguć. Ulaz u Panonsku ulicu iz pravca Autobuske stanice, takođe je zatvoren. Investitor radova je Opština Vrbas", navodi se u saopštenju JKP "Komunalac".

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad