instagram
 
instagram

Hronika

Raskrsnica ulica JNA, Bačke i Panonske zatvorena za saobraćaj

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. jul 2022. • 12:46 •

Raskrsnica ulica JNA, Bačke i Panonske zatvorena za saobraćaj

Na uglu triju vrbaskih ulica - Panonske, JNA i Bačke, počeli su radovi u okviru redovnog održavanja kanalizacione mreže, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac".

"Uporedo s pružanjem usluga vodosnabdevanja i kontinuiranim unapređenjem sistema, PJ 'Vodovod i kanalizacija' JKP 'Komunalac' u okviru svojih delatnosti redovno održava i kanalizacionu mrežu. Trenutno se radovi izvode na sastavu triju ulica – Panonske, JNA i Bačke u Vrbasu. U ovom delu grada došlo je do sleganja šahte koja je izazvala pucanje postojećeg cevovoda što je dovelo do otežanog funkcionisanja sistema u fekalnoj kanalizaciji, te je rekonstrukcija neophodna. Nakon sanacije problema, biće poboljšan dotok i doći će do normalizacije sistema odvođenja otpadnih voda u ovom delu grada.

Planirani rok za završetak radova je 29. jul, a do tada će saobraćaj na ovoj lokaciji biti zatvoren. Vozila se usemravaju na ulicu Narodnog fronta iz pravca Svetozara Markovića, dok ulaz u Bačku ulicu iz tog smera, takođe, nije moguć. Ulaz u Panonsku ulicu iz pravca Autobuske stanice, takođe je zatvoren. Investitor radova je Opština Vrbas", navodi se u saopštenju JKP "Komunalac".

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena