instagram
 
instagram

Poljoprivreda

Ministar Nedimović posetio poljoprivrednike u opštini Vrbas

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 3. mart 2022. • 14:21 •

Ministar Nedimović posetio poljoprivrednike u opštini Vrbas

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, Branislav Nedimović  boravio je u radnoj poseti opštini Vrbas. Tom prilikom posetio je poljoprivredno gazdinstvo porodice Radovanov iz Vrbasa u čijem je sklopu i jedna od većih stočnih farmi u okruženju koja uspešno posluje već više od dve decenije. Na ovom imanju ministra je dočekao i predsednik opštine Vrbas sa svojim saradnicima. Poljoprivreda je za lokalnu samoupravu u Vrbasu bila i ostala prioritet kada je u pitanju ukupan privredni razvoj.

Zoran Radovanov, vlasnik gazdinstva koje je obišao ministar poljoprivrede, u stočarstvu je od 2000-te godine. Počeo je sa 15 krava, a danas ima 70 grla stoke. Poljoprivredom se bave i njegova dva sina koji su obojica, kao i on, završili poljoprivredne škole i koji takođe vide budućnost u ovoj branši baš kao i njihov otac.

Nedimović je prethodno boravio u poseti Malom Iđošu gde je imao susret sa tamošnjim poljoprivrednim proizvođačima. Kraj posete Vrbasu u domaćinstvu porodice Radovanov, ministar Nedimović iskoristio je za sastanak sa nekoliko vrbaskih poljoprivrednika sa kojima je razgovarao o merama Ministarstva i podsticajima u sferi agrara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena