nsz-sajam-zaposljavanja-u-backoj-topoli-3-juna
instagram
 
instagram

Servisne informacije

NSZ: Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 3. juna

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 13. maj 2022. • 13:35 •

NSZ: Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 3. juna

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala  Subotica, Ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u petak 03. juna 2022 .godine, od 10 do 13 časova u Domu kulture (izložbena sala), ulica Glavna br. 12.

„Pozivamo nezaposlena lica,  lica koja traže promenu zaposlenja,  sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja, te i da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam. U  Ispostavi NSZ u Bačkoj Topoli se organizuju aktivnosti u cilju što bolje pripreme kandidata za predstojeću manifestaciju. U okviru ovih priprema nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u obukama za Aktivno traženje posla ili u  Klubu za traženje posla ( pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti). Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti najkasnije do 20.maja 2022.godine u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Ispostava Bačka Topola , na adresi Vidovdanska 3,  odnosno e-mailom na [email protected]. Dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona: 024/712-259.  Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo oko 20 poslodavaca.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar  utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje, saopštavaju iz NSZ.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad