sajam-zaposljavanja-u-backoj-topoli-u-petak-3-juna
instagram
 
instagram

Servisne informacije

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli u petak 3. juna

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 1. jun 2022. • 13:39 •

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli u petak 3. juna

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica, Ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u petak 03. juna 2022 .godine, od 10 do 13 časova u Domu kulture (izložbena sala), ulica Glavna br. 12.

Poslodavci su i ove godine iskazali  potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta, gde svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom tako i u alternativnom zanimanju.

Iskazane su sledeće ponude za posao:

  • Radnici bez obzira na obrazovni profil kao što su šivači, operateri u proizvodnji,radnici na farmi živine, pomoćni farbari,pomoćni stolari,
  •  sa SSS traženi su zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači,namotavači, presači, tehničari održavanja- elektro ili mašinske struke,električari, operateri na kontroli kvaliteta, bravari,kranisti, mašinski kalupari, stolari,konsultanti prodaje u pozivnom centru sa znanjem mađarskog jezika, administrativni radnici, trgovci,agenti terenske prodaje, magacioneri,konobari i šankeri
  •  lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja-bez radnog iskustva, inženjeri kvaliteta mašinske ili elektro struke.

Ukupno je iskazano oko 400 slobodnih radnih mesta koje će se popuniti u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja.

Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo  20 poslodavaca.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar  utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Pozivamo nezaposlena lica,  lica koja traže promenu zaposlenja,  sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad