instagram
 
instagram

Sport

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu posetio opštinu Srbobran

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 26. april 2021. • 13:36 •

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu posetio opštinu Srbobran

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je Srbobran. U razgovoru sa predsednikom opštine i njegovim saradnicima, Basta se upoznao sa stanjem sporta i sportske infrastrukture, kao i potrebama da se profesionalni i rekreativni sport u ovoj sredini unaprede. Sekretar Basta uručio je ovoj opštini i jedan značajan ugovor kada su u pitanju ulaganja u sport.

Basta je ovom prilikom sa rukovodstvom opštine Srbobran, koje su uz predsednika opštine Radivoja Debeljačkog, činili Milica Zarić, zamenica predsednika, Jovan Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport, i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam, posetio sportski centar u Srbobranu. U Centar za sport i turizam stigla je sportska oprema - tatami strunjače, džakovi i lopte, vredna 800.000 dinara. Novac su zajednički obezbedili pokrajinski sekretarijat i opština Srbobran.

Prema najavama, klubovi, sportisti i rekreativci u opštini Srbobran mogu u narednom periodu očekivati veća ulaganja u sportske sadržaje sa ciljem da se građani, a posebno mladi, sve masovnije bave sportom u što kvalitetnijim uslovima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad