instagram
 
instagram

Sport

U Vrbasu završen Peti memorijalni turnir u malom fudbalu "Branko Radović Lepi"

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 30. jul 2021. • 14:14 •

U Vrbasu završen Peti memorijalni turnir u malom fudbalu

Nakon gotovo  mesec dana takmičenja i serije odličnih utakmica, završen je Peti Memorijalni turnir u malom fudbalu "Branko Radović - Lepi". Ovo je jedan od masovnijih letnjih turnira u malom fudbalu u našem okruženju sa prilično visokim fondom nagrada pa je i broj ekipa koje se nadmeću na terenima u vrbaskom Bloku Vasilj Koprivica iz godine u godinu sve veći. 

Organizatori su za završnicu turnira pripremili humanitarnu tombolu sa vrednim nagradama. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Udruženja “Multiart” koje se bavi podrškom deci sa razvojnim teškoćama i osobama sa invaliditetom. Ovo je četvrta godina da se na turniru skupljaju sredstva za ovu namenu.

Memorijal se može pohvaliti i sa do sada najvećom posetom. Samo na završnoj večeri u publici je bilo više od 500 gledalaca. To, uz impozantan broj timova i odigranih utakmica, daje ovom turniru izvestan renome u okruženju.

Poslednje večeri odigrane su finalne utakmice u konkurencijama dečaka i odraslih. Najbolja ekipa u mlađem uzrastu je ekipa „Hajduk“ iz Kule. Oni su u finalu rezultatom sedam na prema dva, savladali domaću ekipu pod nazivom „BVK 2“. U starijem uzrastu, četvrto mesto zauzela je ekipa Kafe Branč, treći su bili članovi tima Kafe Momento iz Srbobrana. Finale u kom su se sastala dva vrbaska tima, odlučili su penali. Ekipa „Branko Radović Lepi“ trijumfovala je nad ekipom „Kviki marketa“. Nagradu za najboljeg ovogodišnjeg igrača dobio je Nemanja Peković, dok je najbolji strelac na ovom turniru bio Miloš Simić, a posebna priznanja dodeljene su najstarijem i najmlađem učesniku turnira.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena