instagram
 
instagram

Sport

Završen turnir u malom fudbalu tri na tri u organizaciji SU „Jasike 2003“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 23. avgust 2021. • 15:17 •

Završen turnir u malom fudbalu tri na tri u organizaciji SU „Jasike 2003“

Dvadesetak dana i blizu stotinu utakmica obeležile su ovaj avgust na terenima Sportskog ufdruženja „Jasike 2003“ u Vrbasu. Po osamnaesti put održan je turnir u malom fudbalu tri na tri, koji je postao tradicionalna manifestacija, sa dobrim odzivom ekipa, posetom publike i solidnim nagradnim fondom.

Finalnim mečevima prethodila je trka u konkurenciji dečaka i devojčica na kojoj su se mogle osvojiti vredne nagrade. U ukupnom plasmanu na drugi kraj terena najbrže je stigao dečak Jakov Kovačević. U nadmetanju za seniore u pucanju penala, najviše sreće i uspeha imao je Draško Zukić. Finalna utakmica u konkurenciji veterana starijih od 40 godina, nakon neizvesne partije, završena je penalima. Ekipu pod nazivom „Mačići“ porazila je ekipa „Leteći Holanđanin“. Usledilo je i finale turnira na kom su se susreli tim „Jasike 2003 – Kafe sat“ i ekipa „Zotriks – Raletovi omladici“. Rezultatom 2 na prema 5 ubedljivo su trijumfovali Omladinci.

Nagrade su dodeljene i najuspešnijim pojedincima. Danilo Radović, proglašen je za najboljeg strelca turnira, dok je titulu najboljeg igrača poneo Marko Živkucin. Narednog avgusta tereni na Jasikama i ovdašnje Spotrsko uduženje biće po devetnaesti put domaćin turnira, a organizatori najavljuju još veći spektakl.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad