instagram
 
instagram

Sport

Uspeh vrbaskih plivača na međunarodnom „Uskršnjem mitingu“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 19. april 2022. • 13:20 •

Uspeh vrbaskih plivača na međunarodnom „Uskršnjem mitingu“

U Novom Sadu proteklog vikenda održan je međunarodni “Uskršnji miting” u plivanju u organizaciji PK Vojvodina. Na ovom takmičenju za mlađe kategorije učestvovalo je 250 plivača iz 15 klubova iz Srbije i Slovenije. 

“PK Bjelica Vrbas je imao odlične rezultate i osvojio je četiri medalje, dve srebrne i dve bronzane. Osvajači medalja bili su Kalina Koprivica. I pored toga što je godinu dana mlađa uspela je da napravi lični rekord i osvoji dve medalje. Srebro na 50m leđno i bronzu na 50m kraul. Jovan Mitric je bio srebrni na 50m delfin. Danilo Gerić je bio bronzani na 50m delfin.
Odličan nastup prethodnog meseca imalo je 10 naših plivača na školskom takmičenju gde su bili prvoplasirani na međuokružnom takmičenju, plasirali su se na školsku Olimpijadu koja će biti u maju u Zrenjaninu. Troje naših plivača Kalina Koprivica, Marija Krajinović i Vasilije Šarović su osvojili medalje na republičkom prvenstvu i sigurni smo da će uspeti da osvoje medalju na školskoj olimpijadi”, navodi se u saopštenju Kluba.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad