Sport

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ otvoren za prijem novih članova

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 22. septembar 2022. • 14:24 •

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ otvoren za prijem novih članova Foto: TV Bačka

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ spada među najstarije i najtrofejnije klubove u domenu borilačkih veština. Tradicija koja će neredne godine ući u treću deceniju postojanja i uspešnog rada, nastavlja se marljivim priprema za nastupajuća takmičenja i pozivom koji je otvoren novim budućim članovima. Klub je deo Kik bok saveza Srbije, a zahvaljujući Klubu, u poslednjih 19 godina Vrbas je bio domaćin sedam vojvođanskih, sedam državnih i jednog balkanskog prvenstva. Istovremeno su u naš grad stigla sva najveća međunarodna priznanja koja se mogu osvojiti u ovim disciplinama.

Uz to što je spreman za prijem novih članova na početku još jedne trenažne sezone, Klub borilačkih sportova Vrbas uvek ima šampione u nekoj od kategorija ili one koji ozbiljno pretenduju da ostvare vrhunske uspehe. 

Nove generacije imaju zahtevan zadatak da dosignu sportske rezultate koje je postigao najuspešniji borac ovog Kluba i najuspešniji sportista opštine Vrbas, Ljubo Jalovi, koji je u disciplini K1 bio i svetski prvak. To je ujedno i najpopularnija diciplina kik boksa, sporta nastalog u Americi pre skoro pola veka kombinacijom boksa, karatea, kung fua i drugih borilačkih veština. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad