instagram
 
instagram

Sport

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ otvoren za prijem novih članova

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 22. septembar 2022. • 14:24 •

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ otvoren za prijem novih članova Foto: TV Bačka

Klub borilačkih sportova „Vrbas“ spada među najstarije i najtrofejnije klubove u domenu borilačkih veština. Tradicija koja će neredne godine ući u treću deceniju postojanja i uspešnog rada, nastavlja se marljivim priprema za nastupajuća takmičenja i pozivom koji je otvoren novim budućim članovima. Klub je deo Kik bok saveza Srbije, a zahvaljujući Klubu, u poslednjih 19 godina Vrbas je bio domaćin sedam vojvođanskih, sedam državnih i jednog balkanskog prvenstva. Istovremeno su u naš grad stigla sva najveća međunarodna priznanja koja se mogu osvojiti u ovim disciplinama.

Uz to što je spreman za prijem novih članova na početku još jedne trenažne sezone, Klub borilačkih sportova Vrbas uvek ima šampione u nekoj od kategorija ili one koji ozbiljno pretenduju da ostvare vrhunske uspehe. 

Nove generacije imaju zahtevan zadatak da dosignu sportske rezultate koje je postigao najuspešniji borac ovog Kluba i najuspešniji sportista opštine Vrbas, Ljubo Jalovi, koji je u disciplini K1 bio i svetski prvak. To je ujedno i najpopularnija diciplina kik boksa, sporta nastalog u Americi pre skoro pola veka kombinacijom boksa, karatea, kung fua i drugih borilačkih veština. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad