Sport

Kroz Vrbas: Sjajni rezultati Kluba borilačkih sportova

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 14. novembar 2022. • 12:29 •

Kroz Vrbas: Sjajni rezultati Kluba borilačkih sportova

Klub borilačkih sportova Vrbas ponovo je zabeležio sjajne razultate na zvaničnim takmičenjima na kojim su nastupali njegovi članovi. Na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Novom Sadu, u disciplini lou kik i u konkurenciji 135 takmičara, senior Luka Pejanović stigao je do zlatne medalje i šampionskog zvanja u kategoriji do 71 kg. Istovremeno, Marko Dešić je osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 75 kg.

"Još jednom se naporan rad u prethodnim mesecima isplatio i doneo rezultate na najvažnijim takmičenjima. Luka i Marko uložili su sav trud i ostvarili vrhunske rezultate na Prvenstvu Vojvodine. Stigli smo do jedne zlatne i jedne bronzane medalje i time nastavili tradiciju da u svojim redovima uvek imamo šampione. Pred nama su još dva takmičenja, Prvenstveno Srbije u tajlandskom boksu, koje se održava u Subotici, i Prvenstvo Vojvodine u disciplini K1, u Bečeju, i oba se održavaju u poslednjoj dekadi novembra. Ciljevi se ne menjaju; ponovo biti u vrhu, među najboljima, i tako potvrditi da Klub borilačkih sportova Vrbas i dalje ume da iznedri vrhunske borce i šampione", rekao je Dušan Kilibarda, prvi trener u KBS Vrbas.

 

Tekst je realizovan u okviru projekta “Kroz Vrbas” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbas. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad