instagram
 
instagram

Sport

Kroz Vrbas: Sjajni rezultati Kluba borilačkih sportova

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 14. novembar 2022. • 12:29 •

Kroz Vrbas: Sjajni rezultati Kluba borilačkih sportova

Klub borilačkih sportova Vrbas ponovo je zabeležio sjajne razultate na zvaničnim takmičenjima na kojim su nastupali njegovi članovi. Na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Novom Sadu, u disciplini lou kik i u konkurenciji 135 takmičara, senior Luka Pejanović stigao je do zlatne medalje i šampionskog zvanja u kategoriji do 71 kg. Istovremeno, Marko Dešić je osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 75 kg.

"Još jednom se naporan rad u prethodnim mesecima isplatio i doneo rezultate na najvažnijim takmičenjima. Luka i Marko uložili su sav trud i ostvarili vrhunske rezultate na Prvenstvu Vojvodine. Stigli smo do jedne zlatne i jedne bronzane medalje i time nastavili tradiciju da u svojim redovima uvek imamo šampione. Pred nama su još dva takmičenja, Prvenstveno Srbije u tajlandskom boksu, koje se održava u Subotici, i Prvenstvo Vojvodine u disciplini K1, u Bečeju, i oba se održavaju u poslednjoj dekadi novembra. Ciljevi se ne menjaju; ponovo biti u vrhu, među najboljima, i tako potvrditi da Klub borilačkih sportova Vrbas i dalje ume da iznedri vrhunske borce i šampione", rekao je Dušan Kilibarda, prvi trener u KBS Vrbas.

 

Tekst je realizovan u okviru projekta “Kroz Vrbas” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbas. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena