Sport

Kroz Vrbas: Rekonustrukcija objekta na stadionu u Bačkom Dobrom Polju

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 24. novembar 2022. • 13:44 •

Kroz Vrbas: Rekonustrukcija objekta na stadionu u Bačkom Dobrom Polju

U toku je rekonustrukcija kompletnog objekta na stadionu Fudbalskog kluba Sutjeska u Bačkom Dobrom Polju. Nakon rekonstrukcije fudbalski klub će dobiti potpuno nove svlačionice, toalete, tuš kabine i kancelarijski prostor. Radovi su vredni 3,4 miliona dinara i podrazumevaju potpunu rekonstrukciju. Umesto starih i dotrajalih, biće ugrađene nove pločice, umivaonici, tuševi, sanitarije. Biće ugrađena toplotna izolacija, nove elektro-instalacije, nova vodovodna i kanalizaciona instalacija. Predviđeni su gipsarsko-molerski radovi, kao i zamena oluka na celom objektku.  Predsednik opštine Vrbas, Predrag Rojević, istakao je ovim povodom da je Vrbas sredina velike sportske tradicije i da iz godine u godinu povećava ulaganja u sportske objekte i unapređenje sporta.

" Ove godine smo, uz podršku Pokrajinske vlade, uspeli da posle 30 godina zamenimo svih 1.200 kvadrata parketa u sportskoj dvorani CFK 'Drago Jovović'. Time smo omogućili najbolje uslove za našu decu, za sportske klubove koji u centru treniraju i igraju zvanične mečeve. Koliko je ovo značajna investicija govori i podatak da dvoranu na dnevnom nivou koristi oko 1.000 dece, sportista i rekreativaca. Takođe, prošle i ove godine smo investirali 11 miliona u zamenu bravarije na bazenima, sređivanje fasade i zastakljivanje otvorene terase. Za tri godine uložili smo 22,5 miliona dinara. Uz to, ove godine smo sa 45 miliona dinara podržali 34 sportska kluba", rekao je Rojević.

 

Tekst je realizovan u okviru projekta “Kroz Vrbas” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbas. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad