instagram
 
instagram

Sport

Kroz Vrbas: Rekonustrukcija objekta na stadionu u Bačkom Dobrom Polju

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 24. novembar 2022. • 13:44 •

Kroz Vrbas: Rekonustrukcija objekta na stadionu u Bačkom Dobrom Polju

U toku je rekonustrukcija kompletnog objekta na stadionu Fudbalskog kluba Sutjeska u Bačkom Dobrom Polju. Nakon rekonstrukcije fudbalski klub će dobiti potpuno nove svlačionice, toalete, tuš kabine i kancelarijski prostor. Radovi su vredni 3,4 miliona dinara i podrazumevaju potpunu rekonstrukciju. Umesto starih i dotrajalih, biće ugrađene nove pločice, umivaonici, tuševi, sanitarije. Biće ugrađena toplotna izolacija, nove elektro-instalacije, nova vodovodna i kanalizaciona instalacija. Predviđeni su gipsarsko-molerski radovi, kao i zamena oluka na celom objektku.  Predsednik opštine Vrbas, Predrag Rojević, istakao je ovim povodom da je Vrbas sredina velike sportske tradicije i da iz godine u godinu povećava ulaganja u sportske objekte i unapređenje sporta.

" Ove godine smo, uz podršku Pokrajinske vlade, uspeli da posle 30 godina zamenimo svih 1.200 kvadrata parketa u sportskoj dvorani CFK 'Drago Jovović'. Time smo omogućili najbolje uslove za našu decu, za sportske klubove koji u centru treniraju i igraju zvanične mečeve. Koliko je ovo značajna investicija govori i podatak da dvoranu na dnevnom nivou koristi oko 1.000 dece, sportista i rekreativaca. Takođe, prošle i ove godine smo investirali 11 miliona u zamenu bravarije na bazenima, sređivanje fasade i zastakljivanje otvorene terase. Za tri godine uložili smo 22,5 miliona dinara. Uz to, ove godine smo sa 45 miliona dinara podržali 34 sportska kluba", rekao je Rojević.

 

Tekst je realizovan u okviru projekta “Kroz Vrbas” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbas. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena