instagram
 
instagram

Sport

Odigrana rukometna utakmica „Za Stefanovo bolje sutra“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 15. decembar 2022. • 13:12 •

Odigrana rukometna utakmica „Za Stefanovo bolje sutra“ Foto: TV Bačka

Rukometna utakmica odigrana između igrača Rukometnog kluba  “Vrbas” i tima Srednje stručne škole “4. juli”, bila je nešto više od sporta. Neuobičajeno odmeravanje snaga dve sjajne i uspešne rukometne ekipe, koje se inače ne mogu susresti na prvenstima, posvećeno je pomoći učeniku Stefanu Kozakivu. Utakmica je završena rezultatom 25 na prema 22 u korist Srednje stručne škole. Mada je rezultat bio u drugom planu, iz Rukometnog kluba Vrabsa kažu da su pružili dobru igru trudeći se da ona bude atraktivna brojnim posetiocima humanitarnog meča.

Ekipa Srednje stručne škole “4. juli” koja se na ovom sportskom susretu pokazala kao bolja, sastavljena je u značajnoj meri od igrača Rukometnog kluba “Vrbas”, kao i igrača rukometnih klubova iz Crvenke i Sivca. To ovu ekipu učenika čini i najboljom u Srbiji u rangu srednjoškolaca.

Stefan je učenik prvog razreda vrbaske Srednje stručne škole. Boluje od epilepsije i cerebralne paralize i već tri godine je nepokretan. Nedostaju mu sredstva potrebna za lečenje i fiziklane tretmane. Ipak ono što Stefanu ne nedostaje to je podrška porodice i dobrih ljudi, a pre svega učenika i drugara iz njegove škole koji su se u velikom broju odazvali humanitarnoj i sportskoj manifestaciji. Stefanu se može pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržajem 1312 na broj 3030.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena