instagram
 
instagram

Sport

Stefan Koprivica osvajač četiri nova rekorda Vojvodine

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 13. mart 2023. • 13:14 •

Stefan Koprivica osvajač četiri nova rekorda Vojvodine

Stefan Koprivica, član SRU "Olimp" iz Vrbasa, nastupio je u subotu na prvenstvu Vojvodine u powerlifting-u. Tom prilikom ovaj mladi sportista ostvario je u kategoriji do 105 kilograma izuzetan rezultat i postavio nove rekorde Vojvodine u četiri discipline.

To su discipline čučanj 220kg, bench press 125kg, mrtvo dizanje 275kg i total 620kg.  

“Takmičenje je prošlo skoro savršeno, ostvario je 8 od 9 uspešnih pokušaja, jedino neuspešno dizanje imao je na drugom pokušaju mrtvog dizanja 275kg, kad je zbog male tehničke greške propustio da završi dizanje, ali je na trećem pokušaju savladao i tu kilažu, dosta lako. Ostaje žal što nije pokušao 300kg, ali biće sledeći put. Stefanu je ovo prvo takmičenje. Imali smo samo 8 nedelja "ozbiljnijih" priprema, sad smo iskusniji i imamo više vremena da se spremimo za državno juniorsko prvenstvo u Septembru, da postignemo još bolji rezultat”, saopštavaju iz Kluba.

Sportsko rekreativno udruženje "Olimp" jedini je klub iz opštine Vrbas koji je registrovan u Powerlifting savezu Srbije i Vojvodine. Klub ima plan da u narednim godinama formira ozbiljnu ekipu takmičara koji će biti konkurenti najboljima u Srbiji.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena