instagram
 
instagram

Sport

Mlada glumica Anita Ognjanović posetila BK „Čarnok”

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 20. februar 2024. • 12:52 •

Mlada glumica Anita Ognjanović posetila BK „Čarnok”

Mlada glumica Anita Ognjanović posetila je Bokserski klub „Čarnok“ iz Vrbasa. Ovom prilikom pružila je podršku mladim bookserima i bokserkama za predstojeća nadmetanja.

Poznata  glumica Anita Ognjanović, rodom iz Vrbasa, postala je idol među mladim bokserima nakon što je odigrala zapaženu ulogu u seriji „U klinču“. Anita je tumačila lik tinejdžerke Milice Kovač koja je na početku bokserske karijere. To je podsatklo mlade Vrbašane da se oprobaju u ovoj plemenitoj veštini.

„Velika nam je čast što nas je posetila naša sugrađanka, poznata glumica Anita Ognjanović. Vrbas je mesto gde je ona završila osnovnu školu i gimnaziju i drago nam je što se odazvala našem pozivu i, pored svih obaveza, našla vremena da se druži sa igračima. Činjenica da su nam se neki članovi pridružili posle serije „U klinču“  govori koliko je Anita maestralna glumica i uzor mladima koji su zbog njene uloge u seriji zavoleli boks“, kaže trener BK „Čarnok“ Željko Žmukić.

Pored glume, Anita neguje ljubav prema boksu. Tokom druženja sa Vrbašanima istakla je da joj je drago što vrbaski BK ima dugu tradiciju i veliki potencijal. Takmičarima je poželela sreću na takmičenjima i obećala im da će se videti uskoro.

U vreme Anitine posete, članovi BK „Čarnok“ ugostili su i bokserke iz Bratislave koje su došle na sparing trening. Vrbašani su sada, kako kažu, puni elana i pozitivne energije koju će, nadaju se, dobro iskoristiti na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine koje ih očekuje naredne sedmice, kao i za 61. Beogradski pobednik početkom marta.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena