Turizam

Šest dana Junskog festivala u Vrbasu od 13. juna

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 10. jun 2022. • 13:10 •

Šest dana Junskog festivala u Vrbasu od 13. juna Foto: TV Bačka

Vrbas će i ove godine biti domaćin tradicionalnog Junskog festivala, trećeg po redu. Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom opštine Vrbas, organizovaće od 13. do 18. juna šestodnevni program koji je podeljen u tri segmenta: Dani umetnosti, Veseli dani i Dani tradicije.

Dani umetnosti

U ponedeljak, 13. juna u 19.00 časova, na Trgu Nikole Pašića, održaće se književno veče u kom će Jelena Bačić Alimpić promovisati knjigu "Kletva", dok je u utorak, 14. juna u 18.00 časova, na programu radionica za decu koju zajedno organizuju Školica - crtica i Terra dva / Galerija Kulturnog centra Vrbasa. U 19.00 časova zakazan je godišnji koncert učenika Osnovne muzičke škole Vrbas. 

Veseli dani

Sreda, 15. jun od 18.00 časova, radionica za decu Školica - crtica i Terra dva / Galerija Kulturnog centra Vrbasa, Vila četkica - oslikavanje lica; od 19.00 časova animatori za decu, Male balerine Creative dance studio, predstava za decu "Zar je teško biti fin" učenika OŠ "Branko Radičević" Ravno Selo. Četvrtak, 16. jun od 18.00 časova, Vila četkica, od 19.00 časova Neon maskote, karnevalska šetnja, predstava za decu "Guska na Mesecu" Pozorišta "Zvezdica".

Dani tradicije

Petak i subota, 17. i 18. jun, od 18.00 časova Etno trpeza, promocija škole folklora Kulturnog centra Vrbasa, od 19.00 Smotra folklornih igara i običaja, pevačkih grupa i izvornih instrumenata, nastup kulturno-umetničkih društava i čuvara tradicije opštine Vrbas i gostiju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad