raspisan-nagradni-foto-konkurs-razglednice-vrbasa
instagram
 
instagram

Turizam

Raspisan nagradni foto konkurs „Razglednice Vrbasa“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 3. avgust 2022. • 13:15 •

Raspisan nagradni foto konkurs „Razglednice Vrbasa“ Foto: TV Bačka

Turistička organizacija opštine Vrbas raspisala je foto konkurs "Razglednice Vrbasa", koji će trajati do 01. decembra. Centralna tema foto konkursa su motivi opštine Vrbas, bilo da su u pitanju znameniti objekti, ambijentalne celine, parkovi, priroda, Veliki bački kanal... Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani građani, bilo da se profesionalno ili amaterski bave fotografijom, saopšteno je TOOV.

"Ove godine Turistička organizacija opštine Vrbas otvorila je suvenirnicu gde se mogu naći raznoliki suveniri na kojima su prikazani turistički motivi opštine Vrbas. Najstarija vrsta suvenira ili uspomena sa putovanja svakako su razglednice, na kojima se prikazuju raznorodni motivi jednog kraja. 

Detalji konkursa i uslovi učešća

Tema: Razglednice Vrbasa

Broj fotografija: 6

Kvalitet i veličina fotografija: 300 dpi, duža strana 3.000 piksela, da veličina jedne fotografije ne prelazi 2 MB, u JPG ili PNG formatu. Fotografije mogu biti monohromatske ili u boji. Nije dozvoljeno eksperimentisati, manipulisati ili montirati sadržinu kadra niti koristiti filtere. Sve prijavljene fotografije moraju biti autentično delo potpisanog autora. Nadoknada za učešće na konkursu se ne plaća.

Uz fotografije poslati i uredno popunjenu prijavu sa sledećim podacima: ime i prezime autora, adresa (ulica i broj), mesto stanovanja, kontakt telefon i spisak poslatih radova sa nazivom. Prijavu za učešće možete preuzeti na sajtu.

Svaki fajl označiti brojem fotografije pod kojom se vodi u prijavi sa inicijalima autora i nazivom fotografije, sve razdvojeno tačkom. Primer: autor Petar Petrović, šesta po redu fotografija navedena u prijavi pod nazivom Crkva u centru – fajl se označava 6.PP.Crkva u centru.

Radove slati isključivo elektronskim putem na [email protected] sa naznakom za foto konkurs. Rok za dostavljanje radova je 01. decembar 2022. godine. Sve pristigle fotografije će ocenjivati i odabrati stručni žiri. Žiri će od izabranih fotografija doneti odluku koja će fotografija poneti 1, 2. i 3. nagradu. Nagrada za 1. mesto iznosi 10.000 dinara, za 2. mesto 7.000 dinara, i za 3. mesto iznosi 5.000 dinara. Odluka žirija je konačna i ne može se uložiti prigovor.

Nagrađene fotografije biće izrađene u vidu razglednica sa navedenim imenom autora. Napomena: Sve fotografije pristigle putem konkursa ostaju u arhivi Turističke organizacije opštine Vrbas. Organizator konkursa ima pravo, bez nadoknade autorima, da koristi fotografije u svrhe promocije opštine Vrbas prilikom javnih nastupa, na internet sajtovima i u svojim publikacijama, sa navođenjem imena i prezimena autora fotografije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad