instagram
 
instagram

Turizam

Priznanja vrbaskom CFK na Novosadskom sajmu turizma

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 23. novembar 2022. • 16:19 •

Priznanja vrbaskom CFK na Novosadskom sajmu turizma Foto: TV Bačka

Novosadski sajam prepoznao je rezultate rada i nagradio sa više priznanja vrbaski Centar za fizičku kulturu “Drago Jovović“. Na Večeri šampiona u sklopu Međunarodnog sajma turizma, Centru je pripalo čak osam nagrada. Diplomu sa peharom CFK je dobio za doprinos razvoju sporta i turizma, dok su mu za sportski i rekreativni turizam i edukativni turizam pripale zlatne medalje.  

Centar za fizičku kulturu izdvojio se i po vrhunskom kvalitetu smeštajnih jedinica kao i po uslovima za kongresni turizam. Na to su veoma ponosni u hotelu koji posluje u skopu ovog sportskog kompleksa.

Prema stručnoj oceni žirija koji je obišao ovu ustanovu, jednako su vrednovani i kuhinja i restoranski deo Centra za fizičku kulturu. Priznanje je stiglo za autentičan izgled restorana salonskog tipa, za specijalizovanost porodičnih i drugih okupljanja i za tradicionalni kvalitet gastronomske ponude.

U ovoj ustanovi ne skrivaju zadovoljstvo što su tako visoko kotirani mnogi segmenti rada. Iako Centar postoji već gotovo pet decenija, uspeva da sačuva postojeće sadržaje i dopuni ih novim, što je garancija kvaliteta i uspešnog poslovanja koju su i do sada prepoznavali i korisnici i profesionalne organizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena