Turizam

Priznanja vrbaskom CFK na Novosadskom sajmu turizma

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 23. novembar 2022. • 16:19 •

Priznanja vrbaskom CFK na Novosadskom sajmu turizma Foto: TV Bačka

Novosadski sajam prepoznao je rezultate rada i nagradio sa više priznanja vrbaski Centar za fizičku kulturu “Drago Jovović“. Na Večeri šampiona u sklopu Međunarodnog sajma turizma, Centru je pripalo čak osam nagrada. Diplomu sa peharom CFK je dobio za doprinos razvoju sporta i turizma, dok su mu za sportski i rekreativni turizam i edukativni turizam pripale zlatne medalje.  

Centar za fizičku kulturu izdvojio se i po vrhunskom kvalitetu smeštajnih jedinica kao i po uslovima za kongresni turizam. Na to su veoma ponosni u hotelu koji posluje u skopu ovog sportskog kompleksa.

Prema stručnoj oceni žirija koji je obišao ovu ustanovu, jednako su vrednovani i kuhinja i restoranski deo Centra za fizičku kulturu. Priznanje je stiglo za autentičan izgled restorana salonskog tipa, za specijalizovanost porodičnih i drugih okupljanja i za tradicionalni kvalitet gastronomske ponude.

U ovoj ustanovi ne skrivaju zadovoljstvo što su tako visoko kotirani mnogi segmenti rada. Iako Centar postoji već gotovo pet decenija, uspeva da sačuva postojeće sadržaje i dopuni ih novim, što je garancija kvaliteta i uspešnog poslovanja koju su i do sada prepoznavali i korisnici i profesionalne organizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad