Zdravlje

Do kraja godine još dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u opštini Vrbas

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 6. decembar 2021. • 14:58 •

Do kraja godine još dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u opštini Vrbas

Prvom redovnom akcijom dobrovolnjog davanja krvi u decembru, najavljene su još dve vanredne koje će se do kraja godine održati u opštini Vrbas. Prva akcija protekla je sa solidnim, ali ne i potupnim uspehom budući da u našoj zemlji trenutno postoji povećana potreba za jedinicama krvi svih krvnih grupa, kao i za krvnim derivatima.

Do kraja godine biće održane još dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u opštini Vrbas, od kojih jedna u gradu a druga u naseljenim mestima. Za ponedeljak  20. decembar u poslepodnevnim časovima zakazana je prva vanredna akcija u prostorijama Opštinske organizacije Crvenog krsta Vrbasa.

U drugoj vanrednoj akciji mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine posetiće tri sela vrbaske opštine 27. decembra. Najpre će se od 08 do 09 časova ekipa Zavoda za transfuziju nalaziti u postorijama Mesne zajednice Zmajevo u ovom mestu.  Od 09.30 do 10.30 časova dežuraće u Osnovnoj školi “Branko Radičević” u Ravnom Selu. U terminu od 11 do 12 časova trannsfuziolozi će biti dostupni u zgradi Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Bačkom Dobrom Polju. Pozivaju se davaoci i drugi humani ljudi da se odazovu ovim akcijama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad